Koronavírus óvintézkedések!

Tisztelt Szülők! Kedves Kollégák és Diákok!

Remélem, mindenki jól van, és mindenki megteszi azokat az óvintézkedéseket, amelyeket a szakemberek javasolnak a járvány idején.

Remélem azt is, hogy már mindenki megtette az első lépéseket a digitális oktatás terén. Ha még nem, akkor holnap itt az alkalom! Március 18-tól (szerdától) a meglévő órarendünk szerint folytatódik a digitális oktatás. Minden pedagógus és diák az órarend szerint végzi a munkáját: a tanárok ekkor adnak ki feladatokat, jelölik meg, hogy a tankönyvben melyik anyagrészt tanulmányozzák a diákok, vagy ellenőrzik a kiadott feladatok megoldását. Ekkor lehet kérdezni a tananyaggal kapcsolatban a pedagógusoktól.

Az információk átadásának eszközei/csatornái: mozaNapló, meglévő tantárgyi/osztály facebook csoportok, messenger, skype, telefon.

Kérek mindenkit, hogy az órarendet követve „legyen jelen” az órán, vegye komolyan és végezze el a feladatait, hiszen ez a feltétele annak, hogy év végén bizonyítványt kaphasson.

Az értékelés, a beszámoltatás mikéntjéről később adunk tájékoztatást.

Kérek mindenkit, hogy napi rendszerességgel figyeljék a mozaNaplót, az iskola facebook oldalát, mert ezeken a csatornákon tudunk üzeneteket eljuttatni a szülőkhöz, diákokhoz.

  1. 03. 17.

Novothné Bán Erzsébet

intézményvezető